Unieke Escaperoom in oude koekjesfabriek

Op zoek naar een unieke Escaperoom? Kom dan naar de Escaperoom The Kitchen in Aarle-Rixtel. Word opgesloten in de keuken waar vroeger de bekende lange vingers werden geproduceerd.

Maar wat is er zo uniek aan deze Escaperoom? Deze vier elementen maken deze Escaperoom uniek:

  • De Escaperoom is een echte keuken met professioneel keukengerei en werkende apparatuur. Wat is te gebruiken voor de opdrachten en wat niet?

  • Om te ontsnappen moeten meerdere levels gehaald worden. De opdrachten van level 1 zijn relatief makkelijk, maar hoe dichter bij het eindlevel, hoe moeilijker de opdrachten worden.

  • In de keuken moet het oude recept van de lange vingers worden achterhaald EN moeten lange vingers worden gemaakt. Dus snel het recept compleet krijgen en bakken maar

  • Als jouw groep binnen 30 minuten the kitchen weet te verlaten, krijg je een gratis drankje naar keuze.

Hoe werkt het?

Je wordt met 4 tot maximaal 8 personen opgesloten in  Escaperoom the kitchen. Het is de bedoeling om binnen 1 uur te ontsnappen door allerlei opdrachten uit te voeren. Die moet je wel eerst zien te vinden. Soms is logisch denken voldoende, soms is samenwerking cruciaal en soms is behendigheid noodzakelijk. Lukt dat niet, dan is van belang tot welk level jullie gekomen zijn. Zo kun je toch nog in de top van de ranglijst terecht komen.

De kosten bedragen € 120,00 per groep van maximaal 8 personen.

Beschikbaarheid aanvragen