Restaurant Gaar tijdelijk gesloten 

In verband met de horeca lockdown is ons restaurant tijdelijk gesloten.

Veel groenten

Restaurant Gaar Aarle-Rixtel is een plek waar je je direct thuis voelt, sfeervol en informeel. Moderne gastvrijheid staat voorop samen met een goede prijs kwaliteit verhouding. 

Onze gerechten zijn ongecompliceerd, puur en met veel groenten. Zorgvuldig gekozen producten met een verhaal veelal geteeld in ons eigen Brabant. Kom proeven!

Neem contact op

GROEPEN

KOOKWORKSHOPS

BESTELLEN

Ook groepen van meer dan acht personen zijn van harte welkom bij Restaurant Gaar. Laat het ons vooraf weten, dan maken wij je tafel alvast klaar.

Direct reserveren

VOLG ONS OP

VOLG ONS OP

bekijk alt
bekijk alt
bekijk alt

REVIEWS

Aangezien ik zelf niet zo van koken hou, vond ik het heel leuk om nu in het restaurant gewoon aan te kunnen schuiven. Een prima nieuw idee van Dorothé. Een heerlijk 4 gangen verrassingsmenu. in een ruim maar toch sfeervol restaurant. En wederom blijkt dan dat als je goede ingrediënten hebt en een hele goede kok, ook de die gerechten die je zelf niet zou kiezen, echt heerlijk zijn. Een echte aanrader!

Hannie van Grootel

Zondagavond heerlijk genoten van het verrassingsmenu samen met schoonouders. Het is even wennen om op gepaste afstand van elkaar te eten maar toch is het een sfeervolle ambiance. Mooi menu samengesteld door Dorothé en zoals verwacht culinair verwerkt door Martijn tot een beleving. Dus niet twijfelen maar gewoon lekker gaan genieten van dit menu.

Berry van Dun

Een mooie nieuwe ervaring binnen Restaurant Gaar. Zeer ruime zitplekken met toch een huiselijk, warm gevoel. Alles gaat ontspannen. Prijs-kwaliteit is prima! Een fijn avondje uit binnen het “nieuwe normaal”.

Miré Van de Nieuwenhof

Heerlijk gegeten, diner was goed verzorgd en heerlijk bereid. Bediening was prima, we zijn gastvrij ontvangen!

Trijntje Verhoef

Heerlijk gegeten in het restaurant van het nieuwe Restaurant Gaar Aarle-Rixtel. Zeer smaakvolle en diverse gerechtjes. Persoonlijke bediening en verrassende wijnen. Met een steeds wisselende kaart een echte aanrader om gauw weer terug te komen.

Michiel Hellendoorn

Het verrassingsmenu was werkelijk een culinaire verrassing. Elk gerecht was héérlijk. Een echte aanrader.

Angelie Van de Vrande
Direct reserveren